Bruiloft in België

Wat begon met een bericht en reactie op Facebook, liep uit tot het vastleggen van mijn eerste bruiloft, die 1 week later zou plaatsvinden. 

Mijn grootste droom: dat ik mij ooit de titel "Bruidsfotograaf" mag toekennen. Ik maakte er zelfs een doel van: in 2023 wil ik mijn eerste bruiloft schieten. 

Dat er al een aantal loze aanvragen binnen kwamen op mijn mail en ik al op het zoveelste bericht op Facebook reageerde, zullen we maar even vergeten. Zeker omdat dit dus op een gegeven moment werd beloond met een volmondige "JA" van dit bruidspaar. 

Ik mocht hun bruiloft vastleggen, en die was al over 2 weken! 

 

In mijn hoofd begon ik al alles voor te bereiden en ik maakte nog net geen aftelkalender tot het zover was. 
De dag voor de bruiloft controleerde ik of alle batterijen vol waren, de SD-kaarten leeg en of ik alles bij me had wat mee moest. Ik wist waar ik naartoe moest, hoe lang het rijden was en ik was er helemaal klaar voor! 

 

Ondanks dat ik al even fotografeer, en weet van mezelf dat ik dit ook gewoon kan, was ik toch onwijs zenuwachtig op de dag zelf. WAUW, mijn eerste bruiloft!
Aankomst op het gemeentehuis, de ceremonie, de felicitaties, het toasten, de vriendelijkheid van de gasten, de locatie.... het was echt geweldig! Stuiterend van enthousiasme kon ik niet wachten de beelden in te laden bij thuiskomst en ik wist meteen: Ik wil meer bruiloften! 

Sfeerimpressie Gemeentelijke huwelijk Bocholt, BE

Na de ceremonie op het gemeentehuis in Bocholt (België), was het tijd om door te gaan naar een nieuwe locatie. 
Bij de Pollismolen was er een toast en mochten de genodigden genieten van een heerlijk hapje, drankje en samenzijn met het bruidspaar. Ook was er nog even de gelegenheid om een paar foto's te maken met en van het bruidspaar. 

Sfeerimpressie Fotoshoot & Pollismolen, BE


Leuke funfact: officieel gezien was het niet alleen mijn eerste bruiloft die ik mocht fotograferen, maar ik mocht er ook het label "Buitenlandse bruiloft" aan hangen aangezien ik de grens over mocht. 


Denk jij nu: ik wil ook zo'n toffe trouwreportage? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreken we samen jullie wensen.