Hoera, jullie kleintje is geboren!   Na een bijzondere periode van veel getrappel in een groeiende buik, is het nu uiteindelijk zover en hebben jullie een lief kleintje in de armen. Deze periode is zo intens en zo bijzonder. Het gaat veel te snel voorbij en voor je het weet is de babygeur alweer verdwenen. Gelukkig zijn er de foto’s nog. 

Een fotoshoot van jullie knappe Newborn, kom ik graag bij jullie aan huis. De ervaring is dat dit veel rust biedt aan iedereen. En ik vind het heel belangrijk dat vooral jullie Newborn zich op het gemak voelt, om de fotoshoot zo rustig en fijn mogelijk te laten verlopen. 

Ook geeft dit de gelegenheid dat jullie nog lekker even van jullie babybubbel kunnen blijven en volop kunnen genieten zonder stress. 

 

Een ander voordeel is dat jullie dan alles. binnen handbereik hebben, en niet van tevoren nog moeten nadenken wat jullie allemaal moeten meenemen naar een shoot.

 

Centraal tijdens deze Newborn shoot staan: Lekker genieten, in jullie eigen ritme en rustige omgeving. Ik ga mee in jullie ritme, en pauzeer als dit nodig is om jullie even de ruimte te geven voor een voeding of het sussen van jullie kleintje.

De fotoshoot vindt meestal plaats als jullie kleintje tussen 2 en 4 weken oud is. Eerder, of later, is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Combineer je deze lifestyle shoot met een zwangerschaps shoot, boek deze dan tegelijk voor een mooie prijs. Laat daarnaast als extra het mooiste van beide fotoshoots vereeuwigen in een mooi album.