"Vang de liefde in elk beeld, want in elke glimlach schuilt een eeuwige belofte" 

Bieyounique - Bruidsfotograaf

 

Na maanden, of misschien wel jaren, van voorbereidingen is jullie grote dag eindelijk aangebroken. Samen hebben jullie hier zo naartoe geleefd en gedroomd van een prachtige dag. Een dag waarop jullie de liefde vieren en bezegelen, met al jullie geliefden als getuigen van jullie bruiloft. 

 

Het moment is daar: jullie trouwdag! 

In de ochtend beginnen de echte voorbereidingen met haren, make-up en de belangrijke aankleedmomenten. Van een moeder die helpt met het dichtmaken van de  jurk, tot een opa die de manchetknopen aan het pak er nog even goed uit laat zien. Het aanbrengen van de laatste details en dan is het echt tijd dat jullie elkaar voor het eerst gaan zien. 

 

Een moment van pure emoties. 
Zenuwen die door je hele lijf heen gaan, tranen die worden weggepinkt bij die ene oom die om het hoekje mee kijkt en dan opeens die knappe aanstaande die voor je neus verschijnt, prachtig gekleed. 

De meest kostbare en pure momenten, vol pure emoties.
Momenten om te vangen, voor altijd vast te leggen. Momenten waarvoor ik als trouwfotograaf aanwezig ben op jullie trouwdag. 


She said yes! Jullie gaan trouwen! 

Jullie grote dag is al een herinnering voor het leven, maar met mooie foto's maken jullie die herinnering tot een echte en blijvende herinnering.  Welkom bij Bieyounique fotografie! Wat tof dat jullie mij gevonden hebben.  Ik hou van spontane momenten en pure emoties, en een bruiloft zit er vol mee. Hoe lijkt het jou om op de foto's terug te zien dat jullie beste vriend of vriendin tijdens de bruiloft met een zakdoek in de hand zat, terwijl jullie dit niet gedacht hadden. Of jullie getuigen waarbij een traan over de wangen loopt.  Heb je je knappe partner nog nooit zo ontroerd gezien?  Momenten die jullie zelf niet hebben gezien, maar ik wel.  Momenten die ik voor jullie heb gevangen met mijn camera, om de beleving telkens weer opnieuw tot leven te brengen. Ook jaren na jullie bruiloft nog.  Want dat zijn de momenten die jullie voor het leven willen koesteren.   

Schoenen bruid

Wanneer je voor mij als jullie trouwfotograaf kiest, dan boeken jullie mij niet voor zomaar een shoot. Bij mij gaat het om jullie unieke verhaal, het wordt een compleet verhaal van het begin tot in de eeuwigheid. Een verhaal vertaald in foto's die zorgen voor de unieke ervaring. Een once in a Lifetime, die je tot jaren later nog opnieuw beleefd door het verhaal op beeld.  Tijdens jullie trouwdag sta ik voor jullie klaar om de spontane en pure momenten vast te leggen, in een zachte en kleurrijke stijl. 


Laten we samen vrijblijvend een gesprek plannen


Bekijk hier mijn bruidsportfolio's: