• Een uniek retourticket naar een moment dat anders niet bestond
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Niet poseren
  • Boek vandaag nog!

Een eeuwig enthousiaste Lifestyle fotograaf.......

 

 

 

 

 

..... die voor jou de meest pure momenten vangt met haar camera. Spontaan, zonder poseren, op een manier precies zoals JIJ bent. 
Ik hou van licht en echte kleuren en dat is ook precies wat jij terug zult zien in het eindresultaat. Waar ik niet van hou is van statische foto's, en die zul je bij mij dan ook niet terug vinden. Met kleine opdrachtjes en gekke vragen lok ik de meest pure en spontane momenten uit. En juist die "in between" momentjes vang ik voor jou. 

Maar wie is dan die leuke lifestyle fotograaf die de camera bediend? 
Nou, dat ben ik dus! Sandra Biesmans, 31 lentes jong en wil graag kennis maken met jou. Maar voor ik dat doe, maak ik de eerste stap in onze connectie. Dit is namelijk de sleutel tot een super toffe samenwerking, op wat voor manier dan ook. Als fotograaf heb ik namelijk een hele speciale rol en taak, want ik stap een persoonlijke bubbel in die ik vast mag leggen. Een goede connectie vind ik daarom erg belangrijk. Dus laat ik beginnen met vertellen over wie ik ben, mag jij daarna jouw verhaal doen, want dat vind ik leuk. 

 

Ik ben niet alleen fotograaf, maar ook vrouw van mijn super lieve partner, moeder van een prachtige zoon en een eigen persoon. 
Vooral dat laatste vind ik heel erg belangrijk en mogen we niet vergeten. Ik kan nu gaan vertellen dat we samen in een mooi huis wonen met onze hond erbij, maar dit is niet iets wat echt van belang is. 
Wat dan wel van belang is? Wie ik ben en wat ik doe. 

 

Zoals ik al begon ben ik een enthousiaste lifestyle fotograaf. Ik ben een echt mensen-mens en ik hou ervan om onder de mensen te zijn. Door mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog, merk ik dat mensen zich snel op hun gemak en vertrouwd voelen bij mij. Dit is voor mijn werk als fotografe alleen maar fijn. En tijdens een fotoshoot ga ik je echt niet uithoren over wie jij bent, helemaal niet zelfs, tenzij jij daar behoefte aan hebt natuurlijk. Maar tijdens een fotoshoot maak ik wel een connectie met jou/jullie. Ik mag al een persoonlijke bubbel in stappen om jullie verhaal vast te leggen. Iets wat ik heel erg bijzonder vind en ook heel erg graag doe. 

 

Mijn passie voor fotografie is gegroeid in de afgelopen jaren, en vooral tijdens de zwangerschap van onze zoon. Want hoe bijzonder is het om van een mooie periode als dat alles mooi vastgelegd te hebben?