Liefdevolle, spontane 
& pure lifestyle fotografie

Mijn fotografie stijl is puur, ongedwongen, liefdevol en licht. 

 

Bij mij wordt er niet standaard geposeerd tijdens een lifestyle fotoshoot, maar volg ik jullie in jullie bewegingen. Puur en ongedwongen. 

Ik fotografeer hoe jullie echt zijn, wie jullie echt zijn, en lok met opdrachtjes de mooiste momenten uit. 

We gaan samen op avontuur, op een locatie die bij jullie past: in de natuur of bij jullie thuis. 
Precies zoals een Lifestyle shoot hoort te zijn! 

"Elke foto vertelt jouw unieke verhaal"

Zwangerschap

Herinneringen maken aan jouw zwangerschap. Nog even genieten van dat trappelende wonder in je buik. Alleen, samen met je partner of met eventueel kinderen. 

Newborn

Jullie grote liefde en vele kleine details om voor altijd te herinneren. Ze blijven echt maar heel even zo klein en de meeste dingen ben je ook zo weer vergeten

Gezin

Lekker ongedwongen jullie avonturen laten vastleggen.
Samen met je gezin op de foto, al spelend en knuffelend. 

Liefde/Koppel

Jullie liefde en connectie staat centraal tijdens jullie fotoshoot. Ik leg jou en je partner op een pure en ongedwongen manier vast. 

Branding

Omdat ook jij ertoe doet! 

Laat foto's maken van jezelf, want jij bent Uniek en dat mag iedereen zien! Ook mogelijk voor jou als ondernemer! 

Bruidsfotografie

She said yes! Jullie gaan trouwen! 
Jullie grote dag is al een herinnering voor het leven, maar met mooie foto's maken jullie die herinnering tot een echte en blijvende herinnering. 


Eind april 2021 een gezinsshoot gehad met Sandra. Het was direct gezellig en door haar spontaniteit kwam mijn vriend, die normaal heel terughoudend is, al vrij snel los. Ik stond met verbazing te kijken hoe hij lekker op z'n gemak met onze zoon ging spelen en Sandra daar met haar fotocamera omheen bewoog. Ze geeft soms wat aanwijzingen en vraagt je ergens te gaan staan maar vervolgens ben je vrij om te doen wat je wilt, waardoor je geen statige, geposeerde foto's krijgt maar ze legt echt de spontane momenten vast. En dat heeft onze voorkeur. Ze leverde de foto's al snel aan en hoewel ik wist dat ze goed werk levert, is het toch heel anders als je jezelf op foto's terugziet. Ze waren boven verwachting! Ze zijn van goede kwaliteit en je ziet gewoon dat wij ons daar goed en op ons gemak voelde. Het plezier en de liefde spat van de foto's af! Sandra heeft hiermee een galerij met foto's afgeleverd die wij voor altijd met een glimlach zullen terugkijken, die wij enorm koesteren en die wij met trots met de hele wereld willen delen. Sandra, je bent een topper! Heel erg bedankt en wij weten zeker dat wij in de toekomst nog eens voor je lens zullen verschijnen.


 

Wordt jij enthousiast van mijn stijl? Zie jij het zitten om samen met mij mooie foto's te laten maken van jullie bijzondere moment? "Ik ben er om jou te helpen met het vastleggen van een bijzondere herinnering voor altijd. 
Mocht je nog vragen hebben of andere wensen, dan sta ik hier altijd voor open. 

 

Klik op onderstaande knop om met mij in contact te komen, en ik antwoord zo snel mogelijk terug! 

Tot snel!