Liefdevolle, spontane 
& pure lifestyle fotografie

Mijn fotografie stijl is puur, ongedwongen, liefdevol en licht. 

 

Bij mij wordt er niet standaard geposeerd tijdens een lifestyle fotoshoot, maar volg ik jullie in jullie bewegingen. Puur en ongedwongen. 

Ik fotografeer hoe jullie echt zijn, wie jullie echt zijn, en lok met opdrachtjes de mooiste momenten uit. 

We gaan samen op avontuur, op een locatie die bij jullie past: in de natuur of bij jullie thuis. 
Precies zoals een Lifestyle shoot hoort te zijn! 

"Elke foto vertelt jouw unieke verhaal"

Zwangerschap

Herinneringen maken aan jouw zwangerschap. Nog even genieten van dat trappelende wonder in je buik. Alleen, samen met je partner of met eventueel kinderen. 

Newborn

Jullie grote liefde en vele kleine details om voor altijd te herinneren. Ze blijven echt maar heel even zo klein en de meeste dingen ben je ook zo weer vergeten

Gezin

Lekker ongedwongen jullie avonturen laten vastleggen.
Samen met je gezin op de foto, al spelend en knuffelend. 

Liefde/Koppel

Jullie liefde en connectie staat centraal tijdens jullie fotoshoot. Ik leg jou en je partner op een pure en ongedwongen manier vast. 

Branding

Omdat ook jij ertoe doet! 

Laat foto's maken van jezelf, want jij bent Uniek en dat mag iedereen zien! Ook mogelijk voor jou als ondernemer! 

Bruidsfotografie

She said yes! Jullie gaan trouwen! 
Jullie grote dag is al een herinnering voor het leven, maar met mooie foto's maken jullie die herinnering tot een echte en blijvende herinnering. 


vrijdag 16 juni hadden wij onze newbornshoot. Ons zoontje was vrij snel ontroostbaar waardoor foto's maken het niet meer gaf want ja steeds een huilende baby daar werd ik ook niet vrolijk van. Sandra bleef heel rustig en bood aan om de shoot op een andere dag verder af te maken. Zoooo ontzettend lief!! Vrijdag 23 juni is Sandra terug gekomen om de shoot verder af te maken. Wat hebben wij genoten van deze avond! Het ging zo fijn en gemoedelijk. Eigelijk heb je niet eens in de gaten dat Sandra om je heen draait met een camera. Jeetje wat werden wij verast met de lading foto's. Ook deze keer kregen wij ontzettend mooie, waardevolle foto's. Sandra je bent een topper!


 

Wordt jij enthousiast van mijn stijl? Zie jij het zitten om samen met mij mooie foto's te laten maken van jullie bijzondere moment? "Ik ben er om jou te helpen met het vastleggen van een bijzondere herinnering voor altijd. 
Mocht je nog vragen hebben of andere wensen, dan sta ik hier altijd voor open. 

 

Klik op onderstaande knop om met mij in contact te komen, en ik antwoord zo snel mogelijk terug! 

Tot snel!