• Een uniek retourticket naar een moment dat anders niet bestond
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Niet poseren
  • Boek vandaag nog!

Reviews

"Pareltjes"

 

"Ze zijn prachtig! Echt wauw! 
Pareltjes! Geen woorden voor! Je bent een natuurtalent, echt wauw! 
Ons zie je zeker nog terug! Wij boeken zeker nog bij jou. 
Zeker onze kerstfoto's en foto's van de hondjes!" 

"Ze maakt je nieuwsgierig en heel erg enthousiast"

"We maakten kennis met Sandra, door de koop  van haar vorige huis. Het viel mij op dat er veel foto’s in huis hingen. Na de koop van het huis zijn  we contact blijven houden.

Op facebook zag ik dat Sandra als fotografe was begonnen, dit verklaarde ook de foto’s. Ik ben Sandra gaan volgen. De foto’s zijn altijd even mooi. Zo kwam er op een dag een like, deel en win actie op haar Facebook te staan. Uiteraard word dit gedeeld. En yes we hadden geluk, want we hadden gewonnen.

Sandra nam contact met ons op. Met de vraag waar we graag foto’s wilde laten maken. Wij waren beide van mening dat Sandra de mooie plekken weet te vinden, dus die regie had zij in handen.
Als dame zijnde heb je uiteraard keuze stress, maar ook daarin word je goed begeleid. We kregen tijdig tips en tricks doorgestuurd op de e-mail.

Op 11 april was het zover. We hadden afgesproken op de Beegderheide. Een hele mooie locatie. De zon scheen, er hing een fijn sfeer en alles was heel gemoedelijk. We hebben op verschillende plaatsen foto’s gemaakt. Jasje aan, Jasje uit. Sandra stelt je heel erg op je gemak. Waardoor het niet gemaakt overkomt op de foto. Sandra probeert ook veel uit. Zo toverde ze een kleedje uit haar fototas. Heeft Sascha op een hekje gezeten. En we mochten zelf ook onze ideeën aandragen. De fotoshoot vloog voorbij, en wat hebben we gelachen. En wat waren we nieuwsgierig naar de foto’s.

Wat ik zo leuk vind aan Sandra is dat ze je op de hoogte houd wanneer ze edit aan de foto’s. En wat doet ze dit goed. Ze maakt je nieuwsgierig en heel erg enthousiast. De positiviteit die Sandra heeft draagt ze over aan jou. Waardoor je en mooie foto’s krijgt en er een hele leuke ochtend aan overhoud.
Dit was onze eerste shoot bij Sandra. En wij zullen haar zeer zeker aanraden.

Lieve Sandra bedankt dat wij de fotoshoot hebben mogen winnen. Blijf fotograferen want je doet het zo goed. Je bent een topper en jij gaat ver komen. Ik hoop dat jij van je hobby je beroep mag maken, want het is je gegund!

Hopelijk hebben we snel een mooie gelegenheid, waar we graag foto’s van willen laten maken."

"Geen statige foto's maar de spontane momenten"

" Eind april 2021 een gezinsshoot gehad met Sandra. Het was direct gezellig en door haar spontaniteit kwam mijn vriend, die normaal heel terughoudend is, al vrij snel los. Ik stond met verbazing te kijken hoe hij lekker op z'n gemak met onze zoon ging spelen en Sandra daar met haar fotocamera omheen bewoog.

Ze geeft soms wat aanwijzingen en vraagt je ergens te gaan staan maar vervolgens ben je vrij om te doen wat je wilt, waardoor je geen statige, geposeerde foto's krijgt maar ze legt echt de spontane momenten vast. En dat heeft onze voorkeur.

Ze leverde de foto's al snel aan en hoewel ik wist dat ze goed werk levert, is het toch heel anders als je jezelf op foto's terugziet. Ze waren boven verwachting! Ze zijn van goede kwaliteit en je ziet gewoon dat wij ons daar goed en op ons gemak voelde. Het plezier en de liefde spat van de foto's af! Sandra heeft hiermee een galerij met foto's afgeleverd die wij voor altijd met een glimlach zullen terugkijken, die wij enorm koesteren en die wij met trots met de hele wereld willen delen.

 

Sandra, je bent een topper! Heel erg bedankt en wij weten zeker dat wij in de toekomst nog eens voor je lens zullen verschijnen." 

"Spontaan & ongedwongen"

 

"Het contact verliep goed en snel. We hadden een super leuke en ontspannen zwangerschaps shoot! Binnen een korte termijn hadden we de prachtige foto's op de mail. Heel blij mee dus echt een aanrader om een shoot te doen bij BieYounique!"

"Authentiek"

 

"Sandra Biesmans dank voor de fotoshoot.

Wat ben jij authentiek in je benadering naar de kinderen en ons geweest. Je wist exact wat wij voor ogen hadden en dat heb je mooi vastgelegd. Jesse en Liam luisterden naar iedere aanwijzing die jij ze gaf. Complimenten en hoop dat je anderen net zo blij mag maken met een unieke herinnering.

Succes en hopelijk tot snel bij de volgende shoot."

"Prachtig"

 

"Hele fijne zwangerschaps-fotoshoot gehad . Stelt je op je gemak door te zeggen wat je moet doen . Door gezellig te praten en rond te lopen op locatie was het ijs al snel gebroken. Sandra is vrolijk en spontaan, dat scheelt enorm. Het zijn prachtige, heldere foto's geworden met veel licht erin. De afhandeling van het product ging snel, binnen een week kreeg ik alle foto's.

Zeker een fotograaf die ik aanraad!"

"Leuk"

 

"Ik heb een heel leuke shoot gehad in de bossen bij Blerick. Aan de hand van wat aanwijzingen is het goed gelukt om wat leuke kiekjes te produceren. Heel erg bedankt Sandra en heel erg veel succes verder met je '' hobby''. "