Reviews

"Het ging zo fijn en gemoedelijk"

vrijdag 16 juni hadden wij onze newbornshoot. Ons zoontje was vrij snel ontroostbaar waardoor foto's maken het niet meer gaf want ja steeds een huilende baby daar werd ik ook niet vrolijk van. Sandra bleef heel rustig en bood aan om de shoot op een andere dag verder af te maken. Zoooo ontzettend lief!! Vrijdag 23 juni is Sandra terug gekomen om de shoot verder af te maken. Wat hebben wij genoten van deze avond! Het ging zo fijn en gemoedelijk. Eigelijk heb je niet eens in de gaten dat Sandra om je heen draait met een camera. Jeetje wat werden wij verast met de lading foto's. Ook deze keer kregen wij ontzettend mooie, waardevolle foto's. Sandra je bent een topper!

"Het was koud, maar dat mocht de pret niet drukken!"

Zondag 2 april hadden wij onze zwangerschapsshoot. We gingen s'ochtends vroeg naar de Beegderheide. Jeetje wat was het koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Sandra hield je wel aan het lachen zodat je niet aan de kou kon denken. Niks was te gek voor haar. Onze lieve viervoeter werd er door Sandra ook bij betrokken. Wat kregen wij mooie foto's van deze ochtend. Een ontzettend mooie zwangerschap die wij hebben mogen vastleggen en waar wij nog vaak naar terug kunnen kijken.

"Heel spontaan en ongedwongen"

Ik heb een zwangerschapsshoot en newbornshoot bij Sandra gehad. Het is heel ontspannen en ongedwongen. Ook de newbornshoot was heel relaxt en Sandra liep om ons heen en het voelde heel vertrouwd en natuurlijk. Je laat ons wat onze gang gaan en geeft soms wat richting aan welke foto's er gemaakt kunnen worden. Daardoor voelt het fijn en prettig.

 

De foto's kregen we al heel snel. Hele mooie foto's en fijn contact met Sandra.

Beide keren waren we zeer tevreden en voldeden aan de verwachtingen om mooie momenten vast te laten leggen. Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen!

"Ze is meedenkend en enthousiast"

 

 

Zaterdag 7 januari hadden wij ons gender reveal. We voelde ons direct op het gemak bij Sandra. Ze is meedenkend en enthousiast. Helpt je bij jouw keuzes en niks is teveel voor haar.
Ook kregen we al heel snel de foto's. En wat een resultaat 😍
Gelukkig hebben wij nog 2 shoots gepland bij haar.

"Pareltjes"

 

"Ze zijn prachtig! Echt wauw! 
Pareltjes! Geen woorden voor! Je bent een natuurtalent, echt wauw! 
Ons zie je zeker nog terug! Wij boeken zeker nog bij jou. 
Zeker onze kerstfoto's en foto's van de hondjes!" 

"Ze maakt je nieuwsgierig en heel erg enthousiast"

"We maakten kennis met Sandra, door de koop  van haar vorige huis. Het viel mij op dat er veel foto’s in huis hingen. Na de koop van het huis zijn  we contact blijven houden.

Op facebook zag ik dat Sandra als fotografe was begonnen, dit verklaarde ook de foto’s. Ik ben Sandra gaan volgen. De foto’s zijn altijd even mooi. Zo kwam er op een dag een like, deel en win actie op haar Facebook te staan. Uiteraard word dit gedeeld. En yes we hadden geluk, want we hadden gewonnen.

Sandra nam contact met ons op. Met de vraag waar we graag foto’s wilde laten maken. Wij waren beide van mening dat Sandra de mooie plekken weet te vinden, dus die regie had zij in handen.
Als dame zijnde heb je uiteraard keuze stress, maar ook daarin word je goed begeleid. We kregen tijdig tips en tricks doorgestuurd op de e-mail.

Op 11 april was het zover. We hadden afgesproken op de Beegderheide. Een hele mooie locatie. De zon scheen, er hing een fijn sfeer en alles was heel gemoedelijk. We hebben op verschillende plaatsen foto’s gemaakt. Jasje aan, Jasje uit. Sandra stelt je heel erg op je gemak. Waardoor het niet gemaakt overkomt op de foto. Sandra probeert ook veel uit. Zo toverde ze een kleedje uit haar fototas. Heeft Sascha op een hekje gezeten. En we mochten zelf ook onze ideeën aandragen. De fotoshoot vloog voorbij, en wat hebben we gelachen. En wat waren we nieuwsgierig naar de foto’s.

Wat ik zo leuk vind aan Sandra is dat ze je op de hoogte houd wanneer ze edit aan de foto’s. En wat doet ze dit goed. Ze maakt je nieuwsgierig en heel erg enthousiast. De positiviteit die Sandra heeft draagt ze over aan jou. Waardoor je en mooie foto’s krijgt en er een hele leuke ochtend aan overhoud.
Dit was onze eerste shoot bij Sandra. En wij zullen haar zeer zeker aanraden.

Lieve Sandra bedankt dat wij de fotoshoot hebben mogen winnen. Blijf fotograferen want je doet het zo goed. Je bent een topper en jij gaat ver komen. Ik hoop dat jij van je hobby je beroep mag maken, want het is je gegund!

Hopelijk hebben we snel een mooie gelegenheid, waar we graag foto’s van willen laten maken."

"Geen statige foto's maar de spontane momenten"

" Eind april 2021 een gezinsshoot gehad met Sandra. Het was direct gezellig en door haar spontaniteit kwam mijn vriend, die normaal heel terughoudend is, al vrij snel los. Ik stond met verbazing te kijken hoe hij lekker op z'n gemak met onze zoon ging spelen en Sandra daar met haar fotocamera omheen bewoog.

Ze geeft soms wat aanwijzingen en vraagt je ergens te gaan staan maar vervolgens ben je vrij om te doen wat je wilt, waardoor je geen statige, geposeerde foto's krijgt maar ze legt echt de spontane momenten vast. En dat heeft onze voorkeur.

Ze leverde de foto's al snel aan en hoewel ik wist dat ze goed werk levert, is het toch heel anders als je jezelf op foto's terugziet. Ze waren boven verwachting! Ze zijn van goede kwaliteit en je ziet gewoon dat wij ons daar goed en op ons gemak voelde. Het plezier en de liefde spat van de foto's af! Sandra heeft hiermee een galerij met foto's afgeleverd die wij voor altijd met een glimlach zullen terugkijken, die wij enorm koesteren en die wij met trots met de hele wereld willen delen.

 

Sandra, je bent een topper! Heel erg bedankt en wij weten zeker dat wij in de toekomst nog eens voor je lens zullen verschijnen." 

"Spontaan & ongedwongen"

 

"Het contact verliep goed en snel. We hadden een super leuke en ontspannen zwangerschaps shoot! Binnen een korte termijn hadden we de prachtige foto's op de mail. Heel blij mee dus echt een aanrader om een shoot te doen bij BieYounique!"

"Authentiek"

 

"Sandra Biesmans dank voor de fotoshoot.

Wat ben jij authentiek in je benadering naar de kinderen en ons geweest. Je wist exact wat wij voor ogen hadden en dat heb je mooi vastgelegd. Jesse en Liam luisterden naar iedere aanwijzing die jij ze gaf. Complimenten en hoop dat je anderen net zo blij mag maken met een unieke herinnering.

Succes en hopelijk tot snel bij de volgende shoot."

"Prachtig"

 

"Hele fijne zwangerschaps-fotoshoot gehad . Stelt je op je gemak door te zeggen wat je moet doen . Door gezellig te praten en rond te lopen op locatie was het ijs al snel gebroken. Sandra is vrolijk en spontaan, dat scheelt enorm. Het zijn prachtige, heldere foto's geworden met veel licht erin. De afhandeling van het product ging snel, binnen een week kreeg ik alle foto's.

Zeker een fotograaf die ik aanraad!"

"Leuk"

 

"Ik heb een heel leuke shoot gehad in de bossen bij Blerick. Aan de hand van wat aanwijzingen is het goed gelukt om wat leuke kiekjes te produceren. Heel erg bedankt Sandra en heel erg veel succes verder. "