Foto's zo spontaan en ongedwongen, precies zoals JIJ bent

Fotograaf achter Bieyounique

Hi, ik ben Sandra! Met de geboorte van onze zoon is ook mijn bedrijf "Bieyounique" geboren. Bieyounique is een verweving van mijn nieuwe achternaam als getrouwd vrouw én het feit dat je bij mij echt je eigen unieke zelf kunt zijn! "Wees je eigen unieke zelf", want jouw verhaal is net zo uniek als dat jij dat bent. Alleen zien we dat niet altijd van onszelf. Daarom ben ik er, om jullie unieke verhaal te vertalen in foto's. Met als eindresultaat beelden waarop ook jij ziet hoe mooi en uniek jij bent!


Herinneringen maken, beleven en delen is toch het meest waardevolle wat er is? Maar waarom dan niet wat vaker die herinneringen laten vastleggen?


Mijn eigen gezin

Mijn kostbaarste bezit, mijn eigen lieve gezin. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Sven en samen hebben wij een zoon Mika en een dochter Liv. Wij wonen in een heel fijn dorp nabij Roermond. Na de geboorte van onze zoon werd ook mijn bedrijf geboren. Alle clichés zijn waar, de tijd vliegt zo snel voorbij! En foto's zijn voor mij echt de tastbaarste herinneringen, dus die draag ik overal met mij mee. Foto's betekenen zoveel voor mij: ze vertellen ons verhaal in beeld. Daarom ga ik zelf ook jaarlijks met mijn eigen gezien op de foto. Ik besteed dit uit aan een lieve collega fotograaf die ik ons verhaal toevertrouw.  En ook ik ben gezegend met een man die niet graag op de foto gaat, maar ook hij staat altijd vol trots te kijken naar de foto's van ons gezin. Zo zie je maar weer, als je een goede fotograaf gevonden hebt, dan kun je ook met een partner die het niet leuk vindt, toch een heel eind komen! 

Foto gemaakt door Sanne Jennes   

Meer over mij

Spontaan, enthousiast en een echt mensen-mens zoals ze dat noemen. En dat verzin ik niet zomaar, want mijn klanten bevestigen mijn enthousiasme!
 Door mijn sociale karakter maak ik snel en makkelijk een praatje, zo ook op straat. 
Ik hou van leuke dingen doen, maar ik vind het ook heerlijk om eens een keer lekker weg te kruipen onder een dekentje met een goed boek of serie. Ik probeer altijd te zorgen voor een fijne balans tussen werk en privé. 

 

Wist je dat ik al heel wat mensen blij heb mogen maken met een mooie herinnering? 
Bekijk hieronder de reviews! 


"Mijn missie"

We leven niet meer in een wereld waarin iedereen maar statig geposeerde foto’s wil. We leven in een wereld vol dynamiek. Waarom kiezen we er dan niet voor dit ook terug te laten komen in onze foto’s ? Een net zo dynamische foto, waarbij er iedere keer iets anders uniek is aan de foto als je ernaar kijkt. Ik geloof in pure beelden, met de connectie tussen jullie puur en zichtbaar. Precies zoals jullie zijn. ”Jouw unieke verhaal in foto’s!”