Hoera, zwanger! 

Niets zo mooi en bijzonder als een klein, groeiend en misschien al trappelend mini mensje in je buik. Een mini-versie van jullie. Een tijd die je kunt ervaren als een die voorbij vliegt, of juist niet snel genoeg kan gaan. Je kijkt nu al uit naar dat moment waarop jullie je kleintje voor het eerst mogen ontmoeten.

Maar voor het zover is, zet de tijd even stil. Wanneer de kleine uk er is, is ook je buik verdwenen. Laat jouw prachtig groeiende zwangerschapsbuik voor altijd vereeuwigen. Dit is het moment waarop jullie nog even samen zijn. Waarop jullie kleintje nog niet met de buitenwereld gedeeld heeft te bewonder. Het moment waarop je kleintje nog veilig in jouw buik zit.  


En ondanks dat je je misschien onzeker voelt, en niet fijn in je groeiende lichaam, dit zijn de meest bijzondere momenten die misschien nooit meer terug komen.

Deze shoot is speciaal voor mama's die al even zwanger zijn en een mooie buik hebben. Maar is ook prachtig om jullie zwangerschap bekend te maken aan jullie geliefden en iedereen met wie je dit nieuws wilt delen.


"Ik voelde mij comfortabel, zo buiten mijn comfortzone. Als ik niet zwanger zou zijn, zou ik niet zo poseren. Mijn lijf heeft van alles doorgemaakt. Het is veranderd. Voelt vaak niet meer als dat van mij. Nu durf ik mijzelf te laten zien. Al dacht ik dat het best een drempel zou zijn, maar dat was het niet. Laat iedereen maar kijken, ik ben zwanger. En zo kon Sandra prachtige foto's maken van mij en de zwangerschap van onze dochter. Bijzondere foto's die ik voor altijd zal koesteren in die voor mij enorm waardevol zijn. Zij stelt je op ke gemak en draait om je heen zonder oordeel, en levert vervolgens de meest prachtige beelden!"
Y. - ZwangerschapsshootWanneer is het perfecte moment voor een zwangerschapsshoot?

Het mooiste moment voor het doen van een zwangerschapsshoot, is tussen de 32 en 36 weken. De buik zit dan nog niet heel erg in de weg, waardoor je over het algemeen nog redelijk goed beweeglijk bent. 

 

In deze periode van je zwangerschap, heeft je buik ook de mooist vorm. Deze is dan mooi rond, en daarmee creëer je hiermee de mooiste beelden. 


Zwangerschapsshoot

Inclusief:


- 1 uur fotografie, met alle tijd en aandacht voor jullie

- Mooiste locaties in de natuur

- Een fotoshoot bij jullie thuis? Ook dat is mogelijk

- Ter voorbereiding een handige brochure

- Inclusief uitgebreide kledingtips

- De foto's altijd digitaal en hoge kwaliteit in een mooi ingerichte galerij

- Mijn tijd en aandacht voor jullie: voor, tijdens en na de fotoshoot

- Foto's lever ik in kleur & zwart-wit

- Je kunt jullie pakket altijd uitbreiden met een foto-album. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden