New life story

Er is niets zo bijzonder als nieuw leven.

Elke dag brengt nieuwe veranderingen, nieuwe verwachtingen en een groeiende liefde voor het kleine wonder in je buik.  Deze kostbare momenten verdienen het om voor altijd herinnerd te worden, en Bieyounique fotografie helpt jou deze kostbare momenten voor altijd vast te leggen. 

 

De zwangerschap is een tijd van verwondering, vreugde en groei. Het vastleggen van deze bijzondere momenten is een investering in herinnering die een leven lang meegaan.

 

Het eerste jaar van je baby zit vol met wonderen en mijlpalen. Mijn foto's zijn niet zomaar beelden; ze zijn tijdscapsules die je terugbrengen naar die kostbare momenten van pure liefde en onschuld. Denk aan het gevoel van die zachte babyhaartjes tegen je huid, het geluid van hun eerste lachjes, en de serene rust als ze slapen. Deze gevoelens zijn van onschatbare waarde, en ik help je om ze tastbaar te maken!

Benieuwd wat Bieyounique voor jou kan betekenen? 
Lees hieronder meer over mijn aanbod

Jullie verhaal

Zwanger

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere periode in je leven. 

Elke dag brengt nieuwe veranderingen, nieuwe verwachtingen en een groeiende liefde voor het kleine wonder in je buik.  Deze kostbare momenten verdienen het om voor altijd herinnerd te worden. 

 

De zwangerschap is een tijd van verwondering, vreugde en groei. Het vastleggen van deze bijzondere momenten is een investering in herinnering die een leven lang meegaat.


Meest geschikte periode voor een zwangerschapsshoot is tussen 28-34 weken zwangerschap. 

*Lees verder bij "Baby" voor een mooie combinatiekorting

Baby

Vang de prachtige momenten van de allerkleinsten. 

Er is niets ter wereld zo bijzonder als de eerste momenten met je baby. De eerste glimlach, die kleine handjes die je vingers vasthouden, en die verwondering in hun ondeugende oogjes - baby's groeien zo snel! Momenten zo vluchtig en onvervangbaar. 

 

Gelukkig ben ik er en help je graag deze momenten tastbaar te maken. 

 


Meest geschikte periode voor een newbornshoot is als jullie kleintje tussen 2-4 weken oud is. Eerder of later mag natuurlijk ook altijd.

* Boek je zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij mij, dan krijg je 75 euro korting op het combinatiepakket.

New life story's

Newbornshoot Evi 

Newbornshoot Lev

Newbornshoot Ties

Waarom kiezen voor een Nieuw leven verhaal?

Onbetaalbare Herinneringen: Bij Bieyounique fotografie vang ik niet alleen je mooie groeiende buik met jullie kleine wonder, maar ook die eerste momenten met jullie kleintje me mijn camera. Ze worden schatten die je jarenlang koestert en doorgeeft van generatie op generatie. 

Emotionele Band: Door mijn persoonlijke en liefdevolle aanpak creëren we een ontspannen sfeer waarin jij en jullie baby zichzelf kunnen zijn. De. band tussen ouder en kind leg ik liefdevol voor je vast. 

Kwaliteit die Spreekt: Elk detail telt. Van de zachte gloed in hun ogen tot de textuur van hun kleertjes, ik zorgen ervoor dat elk aspect met de grootste zorg wordt vastgelegd.

Persoonlijk en Uniek: Ik neem de tijd om jullie verhaal te leren kennen en een fotoshoot te creëren die jullie unieke band en liefde voor jullie baby weerspiegelt.

Wat mensen over mij zeggen

"Vrijdag 16 juni hadden wij onze newbornshoot. Ons zoontje was vrij snel ontroostbaar waardoor foto's maken niet fijn lukte, want steeds een huilende baby daar werd ik ook niet vrolijk van. Sandra bleef heel rustig en bood aan om de shoot op een andere dag verder af te maken. Zoooo ontzettend lief!!


Vrijdag 23 juni is Sandra terug gekomen om de shoot verder af te maken. Wat hebben wij genoten van deze avond! Het ging zo fijn en gemoedelijk. Eigelijk heb je niet eens in de gaten dat Sandra om je heen draait met een camera.

Jeetje wat werden wij verrast met de lading foto's. Ook deze keer kregen wij ontzettend mooie, waardevolle foto's. Sandra je bent een topper!"

Kelly

"Ik voelde mij daar comfortabel, zo buiten mijn comfortzone.

Al dacht ik dat het best een drempel zou zijn, maar dat was het niet. Laat iedereen maar kijken, ik ben zwanger. En zo kon Sandra deze prachtige foto's maken van mij en de zwangerschap van onze dochter. Bijzondere foto's die ik voor altijd zal koesteren en die voor mij enorm waardevol zijn.

En zou je het durven; zwanger (of niet zwanger) vrij bloot voor een camera? Als je twijfelt of dit gewoon wilt dan kan ik je Sandra als fotograaf écht aanraden.  Zij stelt je op je gemak en draait om je heen zonder oordeel en levert vervolgens de meest prachtige beelden."

Yvonne

"Wij willen alles! Als ik deze preview al zie, weet ik dat ik geen keuze kan maken. Je hebt het er weer prachtig opgezet.
Ze zijn echt geweldig! Je hebt gelijk de complimenten van mijn schoonouders gekregen!" 

Kirsten

"Ze kunnen zo in een magazine!

Ik wist helemaal niet dat wij als gezin zo leuk waren."

Lon