Hoera, zwanger! 

Niets zo mooi en bijzonder als een klein, groeiend en misschien al trappelend mini mensje in je buik. Een mini-versie van jullie. Een tijd die je kunt ervaren als een die voorbij vliegt, of juist niet snel genoeg kan gaan. Je kijkt nu al uit naar dat moment waarop jullie je kleintje voor het eerst mogen ontmoeten.

Maar voor het zover is, zet de tijd even stil. Wanneer de kleine uk er is, is ook je buik verdwenen. Laat jouw prachtig groeiende zwangerschapsbuik voor altijd vereeuwigen. Dit is het moment waarop jullie nog even samen zijn. Waarop jullie kleintje nog niet met de buitenwereld gedeeld heeft te bewonder. Het moment waarop je kleintje nog veilig in jouw buik zit.  


Deze shoot is speciaal voor mama's die al even zwanger zijn en een mooie buik hebben. Maar is ook prachtig om jullie zwangerschap bekend te maken aan jullie geliefden en iedereen met wie je dit nieuws wilt delen.


"Vrijdag 16 juni hadden wij onze newbornshoot. Ons zoontje was vrij snel ontroostbaar waardoor foto's maken het niet meer gaf, want ja steeds een huilende baby daar werd ik ook niet vrolijk van. Sandra bleef heel rustig en bood aan om de shoot op een andere dag verder af te maken. Zoooo ontzettend lief!! Vrijdag 23 juni is Sandra terug gekomen om de shoot verder af te maken. Wat hebben wij genoten van deze avond! Het ging zo fijn en gemoedelijk. Eigelijk heb je niet eens in de gaten dat Sandra om je heen draait met een camera. Jeetje wat werden wij verrast met de lading foto's. Ook deze keer kregen wij ontzettend mooie, waardevolle foto's. Sandra je bent een topper!"

K. - Newborn shootWanneer is het perfecte moment voor een newbornshoot?

Het mooiste moment voor het doen van een zwangerschapsshoot, is tussen de 32 en 36 weken. De buik zit dan nog niet heel erg in de weg, waardoor je over het algemeen nog redelijk goed beweeglijk bent. 

 

In deze periode van je zwangerschap, heeft je buik ook de mooist vorm. Deze is dan mooi rond, en daarmee creëer je hiermee de mooiste beelden. 


Newbornshoot

Inclusief:


- 1 uur fotografie, met alle tijd en aandacht voor jullie

- Mooiste locaties in de natuur

- Een fotoshoot bij jullie thuis? Ook dat is mogelijk

- Ter voorbereiding een handige brochure

- Inclusief uitgebreide kledingtips

- De foto's altijd digitaal en hoge kwaliteit in een mooi ingerichte galerij

- Mijn tijd en aandacht voor jullie: voor, tijdens en na de fotoshoot

- Foto's lever ik in kleur & zwart-wit

- Je kunt jullie pakket altijd uitbreiden met een foto-album. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden