Zwangerschap shoot in de winter op de Beegderheide

Gepubliceerd op 6 april 2023 om 14:09

Een zwangerschap shoot op de Beegderheide - Limburg

In eerste instantie waren er twijfels of ze haar mooie buik wel wilde laten vastleggen, maar ging toch overstag. Het eindresultaat en wat zij er zelf van vindt? 
Dat lees je verder in deze blog, waarbij ik met een mooie mama-to-be op pad ging om haar mooie buik vast te leggen. 
De bestemming voor deze fotoshoot is een prachtige locatie op de heide, namelijk de Beegderheide in Beegden. 

Lieve woorden: 

"Hele mooie foto's. Echt wel blij en tevreden mee. Heb je super gaaf gedaan! Ik wil heel graag de newbornshoot ook bij jou boeken!"

Een zwangerschap fotoshoot in de natuur

Deze mooie mama is gek op de natuur, altijd buiten dus een mooiere locatie was er niet voor haar. Ze wilde haar mooie buik laten vastleggen, ook als verrassing voor de papa-to-be. De shoot was heel relaxt en heel erg fijn. We hadden prachtig weer, lees; het was droog en het licht was perfect! 

 

De Zwangerschapsshoot vond plaats op 1 december, hartje winter dus eigenlijk! Maar dat hield deze mama niet tegen van het boeken van een shoot in de natuur, maar ook niet voor het doen van maar liefst twee kledingwissels! 
Zo zie je maar weer, het kan gewoon ook in de winter. Ook in de winter kun jij een fantastische fotoshoot doen/boeken inclusief kledingwissels. 

Mocht je nog twijfelen of een fotoshoot in de winter wel kan? Ik geef je 5 redenen in mijn blog waarom je dit juist wel moet doen! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.