• Een uniek retourticket naar een moment dat anders niet bestond
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Niet poseren
  • Boek vandaag nog!

Gefeliciteerd! Jij bent zwanger!

 

Een zwangerschap, zo mooi en bijzonder. Er groeit nieuw leven in je buik! Een intense en spannende periode die je het liefst even stop zet om stil te staan bij het wonder in jou buik. Voel je jouw kleintje al lekker trappelen? Gezellig is dat he! 


Het is echt de moeite waard om je mooie buik vast te laten leggen, want die buik ga je nog missen. Zo kun je naderhand nog zo vaak als je wil nog even terugkijken naar je mooie buik en die fijne momenten nog eens herbeleven. Ook leuk om later aan je kindje te laten zien, hoe mooi jij was.

Dat getrappel voelen in je buik en een buik die in de weg zit. Maar geniet van deze tijd, want voor je het weet maakt die mooie buik plaats voor jullie kindje. 

 

Wanneer de baby er eenmaal is, zul je vast nog vaak terugdenken aan de zwangerschap.

Hopelijk kun jij terugkijken op een onvergetelijke en mooie ervaring. 
Er zullen ongetwijfeld veel momenten zijn waar je later enorm om moet lachen

 

De zwangerschap lijkt in het begin voorbij te kruipen, maar voor je het weet zijn jullie samen aan het knuffelen. Een mooi moment om die prachtige buik nog even te laten vastleggen, zodat je er na de zwangerschap nog even naar terug kunt kijken. 
Door vragen te stellen of grapjes te maken, stel ik jullie op jullie gemak. Ik zorg voor een natuurlijke en ongedwongen sfeer tijdens het maken van de foto's, zodat jouw buik zo mooi en puur mogelijk wordt vastgelegd.

Natuurlijk horen de aanstaande papa en eventuele broertjes/zusjes er ook bij! 

 

Ook ik heb ervoor gekozen om zowel mijn zwangerschap als de newbornperiode vast te laten leggen. Dit is zo'n intieme en bijzondere periode in het leven, die je echt vastgelegd wil hebben. Ik kijk nog regelmatig terug naar foto's met mijn bolle buik  en naar die mini voetjes van de kleine man. 

 

Handige weetjes vooraf:

 

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28-34 weken
Een zwangerschapsshoot kan buiten op een mooie locatie plaatsvinden (bijvoorbeeld omgeving Limburg, Brabant of België), maar ook gewoon lekker bij jullie thuis

 

Er zijn heel veel mogelijkheden voor een zwangerschapsshoot. Zo kun je er ook voor kiezen om een zwangerschapsaankondiging of een genderreveal te laten vastleggen. Je mag mij hier altijd naar vragen en dan kijken we samen naar jouw wensen. 
Een zwangerschapsshoot kan alleen, of samen met je partner en eventuele broertje(s)/zusje(s). Ze mogen allemaal mee! 

 

Boek jij een zwangerschapsshoot én een newbornshoot tegelijk?

Dan krijg je maar liefst €70,- korting! Lees verder voor de tarieven. 

 Een aantal redenen waarom je juist bij mij een fotoshoot zou moeten boeken:

 

  • Laten we voorop stellen dat "No stress"  het belangrijkste uitgangspunt is, want vooraf aan de shoot ontvangen jullie van mij een informatiefolder waarin alles kort en duidelijk staat beschreven. Ik heb het dan over een kledingadvies en wat kleine tips. 

  • Hou je niet van poseren? Ook heel goed, want ik ook niet! Spontaan & puur: is mijn manier van werken en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Geen geposeerde foto's, maar gewoon hoe jullie zijn. Met leuke opdrachtjes in een ongedwongen sfeer lok ik de mooiste momenten uit. 

  • Prachtige buitenlocatie als shootlocatie, welke ik samen met jullie zal uitzoeken. Ik ken veel mooie plekjes en help jullie met het zoeken naar een toffe plek. Hebben jullie zelf een plek die voor jullie bijzonder is? Draag deze vooral bij mij aan, vind ik fijn. Het is tenslotte jullie shoot. Fotograferen doe ik voornamelijk in omgeving Limburg, Brabant en zelfs in België ben ik te vinden. 

  • Bij mij betaal je alleen voor de foto's die jullie willen: na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij en mogen jullie zelf de mooiste eruit kiezen.

 

Wanneer laat jij jullie herinneringen tastbaar maken?

 


 

"Het contact verliep goed en snel. We hadden een super leuke en ontspannen zwangerschaps shoot! Binnen een korte termijn hadden we de prachtige foto's op de mail. Heel blij mee dus echt een aanrader om een shoot te doen bij Bieyounique!"
Lees hier meer........


Tarieven

Pure


★ 20 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

★ Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

★ Informatiefolder met o.a. kledingadvies

★ Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€165,-

Relax


★ 35 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

★ Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

★ Informatiefolder met o.a. kledingadvies

★ Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€210,-


Combinatiepakket:

Zwangerschap & Baby

★ "Pure" Zwangerschap & baby: 20 foto's per shoot = €280,- (i.p.v. €330)

★ "Relax" Zwangerschap & baby: 35 foto's per shoot = €350,- (i.p.v. €420)

 

Wil je het hele fotopakket? 
Voor €70,- ontvang jij alle foto's (minimaal 45).