• Een uniek retourticket naar een moment dat anders niet bestond
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Niet poseren
  • Boek vandaag nog!

Hebben jullie ook alleen maar selfies van jullie samen? En zouden jullie graag meer foto's van jullie samen willen? 

 

Stel jullie samen een aantal jaren later voor, samen zittend op de bank. Jullie denken terug aan vroeger en aan alle leuke herinneringen die jullie samen al hebben gemaakt. Je denkt terug aan de tijd dat jullie net verliefd waren, aan de heerlijke en spontane momenten die jullie samen hebben beleefd en hoe jullie liefde in de tijd gegroeid is. Je denkt terug aan alle mooie herinneringen van jullie samen. 

 

En dan.... SPIJT! Want al die mooie herinningen hebben jullie niet vast laten leggen. En die mooie momenten van toen, die krijg je niet meer terug. 
Het enige dat jullie nog hebben, zijn de verhalen

 

Weet je wat ook leuk is? Samen met je beste vriend of vriendin op de foto! Want jullie vriendschap mag ook zeker in het zonnetje gezet worden. 

 

Ik probeer zelf als fotograaf ook regelmatig op de foto te gaan, samen met mijn man en vanaf nu ook samen met ons gezin. Ik hecht hier zoveel waarde aan. En eerlijk gezegd vind ik dit ook nog wel eens spannend. Vooral of mijn man dit niet ongemakkelijk vindt en of we er zelf ook leuk op staan natuurlijk. Een goede fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt!

 

Met mijn werkwijze leg ik jullie liefde op een ontspannen en spontane manier vast. Ik zorg ervoor dat jullie een fijne tijd hebben, samen. Zonder poseren, maar met leuke opdrachtjes en door het stellen van gekke vragen, zorg ik ervoor dat jullie oog hebben voor elkaar en mij met mijn camera helemaal vergeten. De liefdevollespontane en vooral pure momenten die hieruit voortvloeien, leg ik voor jullie vast. Zo hebben jullie een tastbare herinnering. 

 

 

 

 

 


 

 

 

"Ze zijn prachtig! Echt wauw! 
Pareltjes! Geen woorden voor! Je bent een natuurtalent, echt wauw! 
Ons zie je zeker nog terug! Wij boeken zeker nog bij jou. 
Zeker onze kerstfoto's en foto's van de hondjes! 

Lees hier meer.......


Wanneer je bij mij een loveshoot boekt, dan:

  1.  No Stress: want jullie ontvangen van mij voor de shoot een informatiefolder waarin jullie kledingadvies en tips in kunnen vinden voor jullie fotoshoot. 
  2. Prachtige buitenlocatie als shootlocatie, welke ik samen met jullie zal uitzoeken. Ik ken veel mooie plekjes en help jullie met het zoeken naar een toffe plek. Hebben jullie zelf een plek die voor jullie bijzonder is? Draag deze vooral bij mij aan, vind ik fijn. Het is tenslotte jullie shoot. 
  3. Spontaan & puur: is hoe mijn werkwijze gaat en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Geen geposeerde foto's, maar gewoon hoe jullie zijn. Met leuke opdrachtjes en vragen lok ik de mooiste momenten uit. 
  4. Ongedwongen: geeft de sfeer weer die er bij mij hangt. Lekker foto's maken op ons gemak en vooral jullie op je gemak laten voelen is wat ik doe. 
  5. Betaal alleen voor de foto's die jullie willen: na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij en mogen jullie zelf de mooiste eruit kiezen.
  6. Een eigen online galerij: hierin staan 40-60 foto's waar jullie uit mogen kiezen.

Tarieven

Pure

 


15 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

 

Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

 

Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€165,-

Relax

 


30 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

 

Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

 

Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€210,-


Extra:

Wil je het hele fotopakket? 
Voor €70,- ontvang jij alle foto's (minimaal 45).

 

Zit jouw pakket er niet tussen?
Stuur mij gerust een berichtje! 
Fotografie is namelijk maatwerk en ieder heeft andere wensen. 
Laat mij jullie wensen weten en dan stel ik samen met jullie het pakket van jullie dromen samen. 

info@bieyounique.nl