• Een uniek retourticket naar een moment dat anders niet bestond
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Niet poseren
  • Boek vandaag nog!

Wanneer je door je fotorol bladert, kom je tot de ontdekking dat je alleen maar selfies hebt van jullie samen. En als het geen selfies zijn, dan staat hij er vaak alleen op of jij. 

Er staat een verdwaalde foto van jullie samen tussen die op vakantie is gemaakt door een onbekende. Dus toch gelukkig ergens een foto van jullie samen. 

 

Herken je bovenstaande? En wil je nu ook zo graag foto's van jullie samen hebben en jullie liefde goed laten vastleggen? 

 

Want stel je voor; over een aantal jaren zitten jullie samen op de bank en hebben jullie het over jullie relatie en wat jullie allemaal al hebben meegemaakt samen. Jullie halen mooie herinneringen op die jullie samen hebben gemaakt. Je zwijmelt nog even naar jullie kalverliefde terug en aan de heerlijke en spontane momenten in jullie relatie. Kortom, terug denken aan alle mooie herinneringen die bij jullie horen. 

 

Maar daar blijft het bij, en je wordt ook nog eens overspoeld met gevoelens van "Spijt"....... 

Want al die mooie herinningen hebben jullie niet vast laten leggen. En die mooie momenten van toen, die krijg je niet meer terug. 
Het blijft dus bij: verhalen

 

Weet je wat ook leuk is? Samen met je beste vriend of vriendin op de foto! Want jullie vriendschap mag ook zeker in het zonnetje gezet worden. 

 

Ik probeer zelf als fotograaf ook regelmatig op de foto te gaan, samen met mijn man en vanaf nu ook samen met ons gezin. Ik hecht hier zoveel waarde aan. En eerlijk gezegd vind ik dit ook nog wel eens spannend. Vooral of mijn man dit niet ongemakkelijk vindt en of we er zelf ook leuk op staan natuurlijk. Een goede fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt!

 


"Ze zijn prachtig! Echt wauw! 
Pareltjes! Geen woorden voor! Je bent een natuurtalent, echt wauw! 
Ons zie je zeker nog terug! Wij boeken zeker nog bij jou. 
Zeker onze kerstfoto's en foto's van de hondjes! 

Lees hier meer.......


Een aantal redenen waarom je juist bij mij een fotoshoot zou moeten boeken:

 

  • Laten we voorop stellen dat "No stress"  het belangrijkste uitgangspunt is, want vooraf aan de shoot ontvangen jullie van mij een informatiefolder waarin alles kort en duidelijk staat beschreven. Ik heb het dan over een kledingadvies en wat kleine tips. 

  • Hou je niet van poseren? Ook heel goed, want ik ook niet! Spontaan & puur: is mijn manier van werken en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Geen geposeerde foto's, maar gewoon hoe jullie zijn. Met leuke opdrachtjes in een ongedwongen sfeer lok ik de mooiste momenten uit. 

  • Prachtige buitenlocatie als shootlocatie, welke ik samen met jullie zal uitzoeken. Ik ken veel mooie plekjes en help jullie met het zoeken naar een toffe plek. Hebben jullie zelf een plek die voor jullie bijzonder is? Draag deze vooral bij mij aan, vind ik fijn. Het is tenslotte jullie shoot. Fotograferen doe ik voornamelijk in omgeving Limburg, Brabant en zelfs in België ben ik te vinden. 

  • Bij mij betaal je alleen voor de foto's die jullie willen: na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij en mogen jullie zelf de mooiste eruit kiezen.

 

Wanneer laat jij jullie herinneringen tastbaar maken?


Tarieven

Pure

 


♥ 20 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

♥ Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

♥ Informatiefolder met o.a. kledingadvies

♥ Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€165,-

Relax

 


♥ 35 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

♥ Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

♥ Informatiefolder met o.a. kledingadvies

♥ Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€210,-


Extra:

Wil je het hele fotopakket? 
Voor €70,- ontvang jij alle foto's (minimaal 45).

 

Zit jouw pakket er niet tussen?
Stuur mij gerust een berichtje! 
Fotografie is namelijk maatwerk en ieder heeft andere wensen. 
Laat mij jullie wensen weten en dan stel ik samen met jullie het pakket van jullie dromen samen. 

info@bieyounique.nl