• Elke foto vertelt jouw unieke verhaal
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Zonder poseren
  • Boek vandaag nog!

"Een fotoshoot met het gezin compleet, waarbij de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn."

Het geheugen loopt langzaam vol, je telefoon werkt niet meer mee en leegmaken is nu nog geen optie. Want al die mooie foto’s zijn te kostbaar om zomaar weg te doen. Ze toveren een glimlach op je gezicht, stuk voor stuk. Zowel de foto’s van je kinderen als die van je partner met jullie kinderen.
Toch mist er iets op de foto’s, je staat er zelf maar weinig op gezien het aantal foto’s dat er op staan. En als je er al bij staat is het weer de zoveelste selfie. 

 

Zelf ben ik ook moeder van 2 prachtige kinderen, dus ik weet het als geen ander. Ook mijn telefoon staat bomvol mooie foto’s van de kinderen en mijn man met onze kinderen. Een verdwaalde selfie met ons 4e vindt ik er ook af en toe ergens tussen. 

 

Dit is ook precies de reden waarom ik probeer om regelmatig met mijn gezin een shoot te doen. Want die fijne momenten samen die wil je toch graag vastgelegd hebben? Je krijgt ze namelijk nooit meer terug! En ik vind het echt heel erg waardevol om mooie foto’s te hebben waarop ons complete gezin erop staat.

Het gezin compleet, hoe jullie zijn en genieten van en met elkaar, dat is hoe ook jij graag de foto’s zou willen hebben. Echt mooie en pure foto’s van jullie als gezin.

 

Wanneer je angst is dat je kinderen niet luisteren tijdens een shoot, of misschien zelfs wegrennen. Dan stop die angst maar heel ver weg! Ik zorg er namelijk voor dat jullie samen kunnen spelen, gek doen en vooral genieten van de tijd die jullie samen hebben. Echt een uitje voor jullie als gezin. Ik draai er wel met mijn camera omheen en zorg ervoor dat ik de de meest pure en spontane momenten voor jullie vang!

In het eindresultaat zullen jullie dan vooral foto’s aantreffen waarop iedereen glundert van plezier. 

 

Lekker samen spelen, knuffelen, stoeien en rennen. Gewoon zoals jouw kinderen zijn! Dat is hoe een fotoshoot hoort te zijn! 

Een aantal redenen waarom je juist bij mij een fotoshoot zou moeten boeken:

  • Laten we voorop stellen dat "No stress"  het belangrijkste uitgangspunt is, want vooraf aan de shoot ontvangen jullie van mij een informatiefolder waarin alles kort en duidelijk staat beschreven. Ik heb het dan over een kledingadvies en wat kleine tips. 

  • Hou je niet van poseren? Ook heel goed, want ik ook niet! Spontaan & puur: is mijn manier van werken en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Geen geposeerde foto's, maar gewoon hoe jullie zijn. Met leuke opdrachtjes in een ongedwongen sfeer lok ik de mooiste momenten uit. 

  • Prachtige buitenlocatie als shootlocatie, welke ik samen met jullie zal uitzoeken. Ik ken veel mooie plekjes en help jullie met het zoeken naar een toffe plek. Hebben jullie zelf een plek die voor jullie bijzonder is? Draag deze vooral bij mij aan, vind ik fijn. Het is tenslotte jullie shoot. Fotograferen doe ik voornamelijk in omgeving Limburg, Brabant en zelfs in België ben ik te vinden. 

  • Bij mij betaal je alleen voor de foto's die jullie willen: na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij en mogen jullie zelf de mooiste eruit kiezen.

 

Boek nu, voor later

 


"Geen statige foto's, maar de spontane momenten"

 

 

" Eind april 2021 een gezinsshoot gehad met Sandra. Het was direct gezellig en door haar spontaniteit kwam mijn vriend, die normaal heel terughoudend is, al vrij snel los. Ik stond met verbazing te kijken hoe hij lekker op z'n gemak met onze zoon ging spelen en Sandra daar met haar fotocamera omheen bewoog.

Lees hier verder........ 


Tarieven

Pure


✿ 25 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

✿ Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

✿ Vooraf uitgebreide informatiefolder met o.a kledingadvies

✿ Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€165,-

Relax


✿ Alle nabewerkte foto's

(Minimaal 40 foto's)
✿ Kledingwissel is mogelijk

✿ 1/1,5 uur shooten

✿ Vooraf uitgebreide informatiefolder met o.a kledingadvies

✿ Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€210,-


Extra:

Is de groep groter dan 8 personen, dan komt er een toeslag van €10,- p.p. bij. 
Wil je het hele fotopakket? 
Voor €60,- ontvang jij alle foto's (minimaal 40).

 

Zit jouw pakket er niet tussen?
Stuur mij gerust een berichtje! 
Fotografie is namelijk maatwerk en ieder heeft andere wensen. 
Laat mij jullie wensen weten en dan stel ik samen met jullie het pakket van jullie dromen samen. 

info@bieyounique.nl