• Een uniek retourticket naar een moment dat anders niet bestond
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Niet poseren
  • Boek vandaag nog!

Wie herkent dit nu niet? Je hebt als moeder wel honderdduizend foto's waar de kinderen opstaan of je man met de kinderen, maar geen één waar jij zelf op staat. Ik merk dat ik hier zelf ook schuldig aan ben.

 

Of ben je bang dat de kinderen tijdens de fotoshoot wegrennen of niet luisteren? Ook dat is geen reden om een fotoshoot niet te doen. Wist je dat dit ook een goed moment is om als mama/papa met je kroost op de foto te gaan?

 

Dat is nou precies een moment waarop het tijd wordt om samen jullie gezin te laten vastleggen!  Dit is een tijd die je nooit meer over kunt doen.

Als je kinderen later vragen hoe jullie vroeger waren, hoef je alleen maar het album erbij te pakken, en kun je het laten zien en samen de herinneringen herbeleven. En je het ze kunt laten zien hoe jullie als gezin waren en samen gegroeid zijn. 

 

En laat dit bovenstaande nu ook precies de redenen zijn waarom ook ik regelmatig een fotoshoot boek samen met ons gezin. De tijd gaat al zo snel, en die kleine spruit die groeit zo hard! En ik hecht er heel veel waarde aan dat ik af en toe nog eens terug kan kijken naar de periode waarin hij heel klein was. En om te zien hoe wij als gezin gevormd en gegroeid zijn. 

 

Ook leuk om cadeau te geven of een mama/papa met de kroost te laten vastleggen. 

 

Met mijn werkwijze zorg ik ervoor dat jullie je ontspannen en op je gemak voelen. Jullie doen je ding en ik draai hier omheen en leg de mooie en pure momenten met jullie samen vast. Tussendoor stel ik gekke vragen of geef leuke opdrachten
Ik ga mee met de kinderen: knuffelen, stoeien, rennen en zorg voor een ongedwongen en spontane sfeer met waardevolle foto's. 

 

 

Wanneer je bij mij een gezinsshoot boekt, dan:

  1.  No Stress: want jullie ontvangen van mij voor de shoot een informatiefolder waarin jullie kledingadvies en tips in kunnen vinden voor jullie fotoshoot. 
  2. Prachtige buitenlocatie als shootlocatie, welke ik samen met jullie zal uitzoeken. Ik ken veel mooie plekjes en help jullie met het zoeken naar een toffe plek. Hebben jullie zelf een plek die voor jullie bijzonder is? Draag deze vooral bij mij aan, vind ik fijn. Het is tenslotte jullie shoot. 
  3. Spontaan & puur: is hoe mijn werkwijze gaat en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Geen geposeerde foto's, maar gewoon hoe jullie zijn. Met leuke opdrachtjes en vragen lok ik de mooiste momenten uit. 
  4. Ongedwongen: geeft de sfeer weer die er bij mij hangt. Lekker foto's maken op ons gemak en vooral jullie op je gemak laten voelen is wat ik doe. 
  5. Betaal alleen voor de foto's die jullie willen: na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij en mogen jullie zelf de mooiste eruit kiezen.
  6. Een eigen online galerij: hierin staan 40-60 foto's waar jullie uit mogen kiezen.

 


"Geen statige foto's, maar de spontane momenten"

 

 

" Eind april 2021 een gezinsshoot gehad met Sandra. Het was direct gezellig en door haar spontaniteit kwam mijn vriend, die normaal heel terughoudend is, al vrij snel los. Ik stond met verbazing te kijken hoe hij lekker op z'n gemak met onze zoon ging spelen en Sandra daar met haar fotocamera omheen bewoog.

Lees hier verder........ 


Tarieven

Pure


15 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

 

Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

 

Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€165,-

Relax


30 nabewerkte foto's

(Zelf kiezen uit je eigen online galerij)

 

Meer foto's zijn mogelijk:
€5,- per foto

 

Excl. €0,25 per km buiten Roermond


€210,-


Extra:

Is de groep groter dan 8 personen, dan komt er een toeslag van €10,- p.p. bij. 
Wil je het hele fotopakket? 
Voor €70,- ontvang jij alle foto's (minimaal 45).

 

Zit jouw pakket er niet tussen?
Stuur mij gerust een berichtje! 
Fotografie is namelijk maatwerk en ieder heeft andere wensen. 
Laat mij jullie wensen weten en dan stel ik samen met jullie het pakket van jullie dromen samen. 

info@bieyounique.nl