• Elke foto vertelt jouw unieke verhaal
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Zonder poseren
  • Boek vandaag nog!

Een eeuwig enthousiaste Lifestyle fotograaf.......

..... die voor jou de meest pure momenten vangt met haar camera. Spontaan, zonder poseren, op een manier precies zoals JIJ bent. 


Ik hou van lichte en echte kleuren en dat is ook precies wat jij terug zult zien in het eindresultaat. Waar ik niet van hou is van statische foto's, en die zul je bij mij dan ook niet terug vinden. Met kleine opdrachtjes en gekke vragen lok ik de meest pure en spontane momenten uit. En juist die "in between" momentjes vang ik voor jou. 

Fotograaf in boom

Ik ben Sandra, 31 lentes jong, een enthousiaste lifestyle fotografe uit Roermond (Limburg). Maar fotograferen doe ik niet alleen in Limburg, want in Brabant en soms België ben ik ook te vinden.

Ik  ben getrouwd met de leukste man op deze aardbol. Sven is zijn naam, en samen hebben wij een zoon (bijna 2), een leuke en harige viervoeter Fayco en is er een dochter onderweg. 

 

In mijn dagelijks leven werk ik in loondienst bij een mega tof bedrijf in de wereld van de Marketing en Communicatie. Naast dit leuke werk ben ik ook nog Lifestylefotograaf. Deze combinatie bevalt mij heel erg goed! 

 

Ik ben een echt mensen-mens, niet gek natuurlijk met het werk dat ik mag doen. Hoe je dit terug ziet tijdens een fotoshoot? 
Ik ben mezelf, ben enthousiast en zit vol energie. Graag maak ik een connectie met jou/jullie en probeer jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen met mijn camera. 

 

Ben je niet van het poseren? Is niet erg, ik ook niet! 

Hier hou ik dus gewoon ook niet van, dus bij mij zul je met leuke opdrachtjes te maken krijgen om zo de meest spontane momenten uit te lokken. Dit maakt dat het eindresultaat spontaan en ongedwongen is. Zo puur en echt mogelijk, dat is wat ik als lifestyle fotograaf mag doen. 

 

Nu is de beurt aan jou, wil jij vertellen wie jij bent en mag ik jouw/jullie verhaal ook vastleggen? 
Dan zien mijn camera en ik jou hopelijk binnenkort voor een toffe lifestyleshoot! 

 

 

 

Bieyounique Lifestyle fotograaf