• Elke foto vertelt jouw unieke verhaal
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Zonder poseren
  • Boek vandaag nog!

Een eeuwig enthousiaste Lifestyle fotograaf.......

..... die voor jou de meest pure momenten vangt met haar camera. Spontaan, zonder poseren, op een manier precies zoals JIJ bent. 


Ik hou van lichte en echte kleuren en dat is ook precies wat jij terug zult zien in het eindresultaat. Waar ik niet van hou is van statische foto's, en die zul je bij mij dan ook niet terug vinden. Met kleine opdrachtjes en gekke vragen lok ik de meest pure en spontane momenten uit. En juist die "in between" momentjes vang ik voor jou. 

Fotograaf in boom

Voor degenen die het nog niet gelezen hebben, mijn naam is Sandra en ik ben 32 lentes jong. 

Ik ben een enthousiaste Lifestyle fotograaf die woont in een onwijs mooi dorp in de buurt van Roermond (Limburg). Maar voor de fotografie blijf ik niet alleen in Limburg, want ik reis ook gerust naar Brabant of België voor een toffe fotoshoot! 


Maar weer even terug naar wie die leuke fotograaf achter de camera is.

Ik ben getrouwd met de leukste man op deze aardbol. Sven is zijn naam en samen hebben wij twee hele lieve kindjes: een zoon van bijna 3 en een baby-dochter die over een paar maanden al geen baby meer is. 
In ons gezin loopt er ook een leuke en harige viervoeter rond, namelijk onze hond Fayco. 

 

Inmiddels weten jullie al dat ik een eigen bedrijf in de fotografie heb, anders waren jullie niet op deze pagina terecht gekomen. 

Maar buiten mijn eigen bedrijf, werk ik ook nog in loondienst bij een onwijs tof bedrijf. Ik werk in de wereld van de Marketing en Communicatie voor een snelgroeiende webbuilder. 
Lifestyle fotograaf én werken als Marketing & Communicatie medewerker vind ik dus oprecht een heerlijke combinatie! 

 

Ik ben een echt mensen-mens, niet gek natuurlijk met het werk dat ik mag doen. Hoe je dit terug ziet tijdens een fotoshoot? 
Ik ben mezelf, ben enthousiast en zit vol energie. Graag maak ik een connectie met jou/jullie en probeer jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen met mijn camera. 

 

Ben je niet van het poseren? Is niet erg, ik ook niet! 

Hier hou ik dus gewoon ook niet van, dus bij mij zul je met leuke opdrachtjes te maken krijgen om zo de meest spontane momenten uit te lokken. Dit maakt dat het eindresultaat spontaan en ongedwongen is. Zo puur en echt mogelijk, dat is wat ik als lifestyle fotograaf mag doen. 

 

Nu is de beurt aan jou, wil jij vertellen wie jij bent en mag ik jouw/jullie verhaal ook vastleggen? 
Dan zien mijn camera en ik jou hopelijk binnenkort voor een toffe lifestyleshoot! 

 

Bieyounique Lifestyle fotograaf