• Elke foto vertelt jouw unieke verhaal
  • Ongedwongen, puur en spontaan
  • Zonder poseren
  • Boek vandaag nog!

Dromen volgen

Gepubliceerd op 30 november 2020 om 19:46

Geïnspireerd door een story gelezen op instagram en LinkedIn, schrijf ik dit verhaal voor jullie. Hierin vertel ik jullie iets persoonlijks over mijzelf, met als doel: dromen volgen.

"Volg je dromen, ze weten de weg"

 

Iets dat maar weinig mensen van mij weten, en waartoe ik zelf ook pas recent tot de ontdekking ben gekomen, is dat er in mij een grote passie voor de fotografie zit. Foto's maken vond ik altijd wel leuk en deed ik altijd heel graag. Zo kwam er zelfs een paar jaar geleden een spiegelreflexcamera bij ons wonen, die ik maar wat graag wilde leren kennen. Door drukte, je kent het wel, kwam er niet heel veel van fotograferen en lag de camera veel in een hoek. Tot ik langzaam maar zeker begon te ontdekken wat het schieten van mooie foto's met jou als mens kan doen. De camera vond steeds meer mijn handen vanuit de hoek en we leerden elkaar steeds beter kennen. We volgende cursussen samen en voortaan was ik degene in huis die met vakanties de camera het meeste in handen had.

"Wat zou er kunnen gebeuren als je vanaf vandaag besluit je hart te volgen?"

 

Op het moment dat ik hoogzwanger was van onze zoon, groeide niet alleen mijn buik met mij mee, maar ook de passie voor de fotografie. Na de geboorte van onze zoon schoot ik erop los en maakte ontelbaar veel foto's. Elke foto een eigen herinnering en een eigen geluksmomentje vertellende. Toen onze zoon een paar maanden oud was, merkte ik dat het mij zoveel energie en voldoening gaf, dat ik besloot dit ook anderen te willen geven: een mooie herinnering, vastgelegd voor altijd. Ik starte met het bouwen van een website en plande een shoot.

"Because every picture tells a story......."

 

Lifestyle fotografie, de momenten zo puur en echt mogelijk vastleggen zodat de herinnering nog echter en puurder is. Zonder poseren, met echte emoties. Dat is wat ik doe ik waarvan ik hoop dat deze droom mag groeien tot iets moois!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Aarzel niet en klik vooral op onderstaande link. Misschien zien wij elkaar binnenkort wel!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.